Första sprutan

2011-10-20 @ 16:56:42
Samtalet gick bra idag. Börjar spruta redan ikväll, lite nervös för det var så länge sedan sist jag sprutade. Men ska nog gå bra. Och på tisdag så har jag fått tid för första VUL. Otroligt roligt att äntligen få köra igång.

Kommentarer
Postat av: Blåbär

Oww exiting! Jag var så sjukt nervös första sputdagen. och fick faktiskt lite kalla fötter. Men sen tog jag bara tag i en liten bitt mage och sköt in sputan ganska snabbt. Vilka sprutor tar du? Jag fick Gonal-F tyckte inte det kändes så mycket. Fick medicin efter ET för att förhindra eventuell överstimulering, pavidel, hoppas det inte påverkar mina egna hormoner på något negativt viss. kram på dig!

2011-10-21 @ 07:44:34
Postat av: Sebsus

Ja jag var mer nervös denna gång för att ta sprutan än jag var första gången vi gjorde IVF men kan bero på att då fick man massa info från Bm och denna gång så fick vi inte det för att hon tyckte redan vi kunde allt.

Jag har också Gonal-f, tar 150 enheter, tycker att den är jätte bra känner typ inget men det är värre när man ska börja med Orgalultranen för den tycker jag svider och gör mycke mer ont.

Skönt att det finns något man kan ta för att inte bli överstimulerad. Jag vart lite förra gången men som tur är så gick det ner av sig själv.

Kram

2011-10-21 @ 18:33:37     URL: http://sebsus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

        Kom ihåg mig?
RSS 2.0