Kort uppdatering

2011-07-29 @ 13:07:05
Fick frågan av sötaste Sinnersaint hur det går så här kommer en kort uppdatering. I tisdags vaknade jag och kände att oj nu måste jag gå på toa för nu kommer mensen. Hinner in på toa och det bara forsar. Ursäkta detaljerna. Sen som en blixt från klar himmel så får jag sån jävla mensvärk och då ska ni veta att jag aldrig aldrig har mensvärk. Tar en ipren när jag står dubbelvikt och försöker att inte tänka på det. Får frågan av Sebs brors fru om vi vill följa med på fotbollsgolf (vi är fortfarande kvar hos Sebs bror) tackar ja för att jag känner att här kan jag ju inte sitta och tycka synd om mig själv. Så biter ihop och frå med oss ett par till som vi känner väl. Och allt är frid och fröjd har ont som fan hela tiden men det går ganska bra. Tills vi kommer till hål 15 då råkar en av dom som var med oss att skjuta en boll i full kraft rakt på min mage. Jag bara vek ihop och fick typ inte luft för att det gjorde så jävla ont. Jag förstår att det inte var mening så jag vart inte arg över huvudtaget. Men sen hade jag ont resten av dagen så att jag mådde lite illa. Men min enda tanke var att tur att jag inte har en liten i magen. 

Sen finns det inte jätte mycket mer att berätta min mens tog slut igår kväll. Väntar på att kliniken ska komma tillbaka från semester den 8/8 så jag kan ringa och förhoppningsvis få planera in nästa försök så fort som möjligt. 

Hur jag mår? Piss rent ut sagt men vi tar en dag i taget och hoppas på ljusare tider.  

TD

2011-07-23 @ 09:02:12
Jaha idag var det min TD gick upp klockan 6 imorse och testade. Och det var så mycket minus det bara kunde vara fanns inte et spår av graviditet där inte. Så nu är vi tillbaka på ruta ett igen då. Nästa gång börjar vi om från början med sprutor och allt. Hoppas vi inte behöver vänta jätte länge nu i höst innan vi får dra igång igen.
Vad är det för fel på mig? Varför blir inte jag gravid?

Ruvardag 13

2011-07-20 @ 08:53:51
Jag tror det är ruvardag 13 idag. Jag vet att jag inte har uppdaterat så mycket men jag har haft gäster sedan vi gjorde ET. Eller rättare sagt jag har fortfarande vilket är väldigt skönt för då tänker man inte så mycket på detta. Jag har inte direkt några symptom det drar lite i magen, har haft pytte lite ont i brösten men bara på natten och jag mår illa titt som tät på dagarna men jag är ju en person som alltid mår illa så det kan vi inte räkna. Men jag är fortfarande positiv och hoppas fast jag går lite in i försvars ställning ifall att det inte tagit sig för att överleva.

Men igår fick jag hjärt snurr. Vi var inne i centrala Sthlm med min sambos brors familj för att vissa dom Sthlm lite, dom är från lilla Töreboda, så dom är inte så ofta här. Ja iaf så är ju min mens försenad sedan i måndags. Fast förra gången vart den ju försenad 5 dagar så ta inte det som ett tecken nu. Men för att återgå så var vi i Sthlm igår och jag känner hur det blir lite kladdigt i min trosa och tittar på min sambo och säger förskräckt nu tror jag att min mens kom. PANIK och där står vi på sergelstorg och det finns inte en toalett i närheten så det var bara att dra familjen med sakta sakta till bilen och åka hem. Det var den längsta åkturen jag gjort i hela mitt liv (tar en kvart att åka). Och när vi kommer hem så försöker jag så diskret som möjligt rusa in på toa utan att någon av hans brors familj ska undra vad det är för fel på mig. Väl inne på toa vissar det sig att det inte var mensen utan lite rester från vaggisarna som hade kommit i min trosa. Lättad. Fy fan vad man kan blir nojig.

Jaja nu är ni lite uppdaterade på läget. Återkommer snart!

sista dagen

2011-07-15 @ 07:42:22

Sista arbetsdagen innan semester! Fyra veckor att bara ta det lugnt eller jag hoppas det blir fyra veckor kanske måste jobba lite.
Ruvardag 8 idag. Fortfarande inga ömma bröst. Riktigt konstigt, det gör ju att jag tvivlar väldigt mycket nu på att detta tagit sig. Men igår fick jag som mensvärk i magen, jag vet inte men det känns ju inte som något positivt det heller. Jag är nog lite konstig som vill ha jätte mycke symptom jag vill gärna må jätte illa, ont i brösten och vara trött för då känns det mer som att det tagit sig.
Det som är positivt det är att jag har semester när jag ska testa nästa lördag om det nu skulle vara negativt så behöver jag inte hålla humöret uppe på jobbet. Nästa vecka runt tis-ons ska min mens komma om den kommer så kommer nog vara riktigt rädd hela nästa vecka. Hoppas inte tant röd kommer!


ärlig

2011-07-12 @ 08:43:26
Det händer inte så mycket med mig just nu jag ruvar vidare och tar mina tabletter. Inga symptom alls. Är ju bara på ruvardag 5 än så länge men jag har ju tagit vagiatorerna sen förra tisdagen borde inte dom börja ge symptom?

Hur mår jag då? Jo angående ruvningen så är jag fortfarande helt lugn och tar det här väldigt bra.

Men det finns en annan sak som tynger mig väldigt mycket. När Seb var inne på sjukhuset sist så hade hans lung kapacitet gått ner väldigt mycket och då hade han precis avslutat en kur. Och läkarna bestämmde att det är dags för honom att utredas igen. Alltså läkarna kommer att utreda honom under fyra dagar med en massa prover och sedan kommer domen om dom tycker han är så pass sjuk att han måste skrivas upp på listan för att få göra en dubbel lung transplation.

Han har utredits 2 gånger sedan jag träffade honom och då har dom kommit fram båda gångerna att det inte är dags ännu. Men denna gång tror jag att dom kommer tycka att det är dags.

Jag håller mitt humör uppe för honom medans jag helst av allt skulle vilja lägga mig på golvet och gråta. 

I dom här lägena önskar jag att mamma fanns kvar så att jag skulle kunna ta upp telefonen och bara få lätta mitt hjärta. Hon var trots allt den enda som förstod när jag inte mådde bra.

Jag ställde frågan till Seb när han berättade vad läkaren hade sagt att ska vi verkligen sätta in embryot på torsdag? För det här var några dagar tidigare. Men han vart väldigt ledsen när jag frågade för han uppfattade det som att jag hade ångrat mig. Och det gör jag ju verkligen inte.

Så nu hoppas vi verkligen att detta tar sig så vi har något fint att se fram emot.

S

Ruvardag 3

2011-07-10 @ 17:21:34
Jaha ja som rubriken lyder så är jag alltså inne på ruvardag 3. Imorgon ska det alltså fästa om det fäster. Det som är riktigt skönt denna gång när jag ruvar är att jag är helt lugn jag glömmer nästan bort att jag ruvar, nästan så att jag glömmer ta tabletterna. En annan sak som är skillnad denna gång som jag inte hade sist det är att det typ drar i nedre delen av magen till och från. Hoppas det är ett gott tecken! Känner inte att det ömmar i brösten än fast det kanske kommer, borde ju göra det eftersom jag tar vaggisarna.

Ja det var väl det. Händer inte så mycket mer just nu tyvärr, skulle vilja ha jätte mycket symptom :)

lite sent men

2011-07-07 @ 20:41:07
Förlåt att jag inte har upptaderat men jag är ruvare!! Jag fick väldigt bråttom efter att vi hade satt in för skulle ha avslutning på grönan med grabbarna, vi körde 5-kamp, as roligt jag slog killarna i kasta pil :).
Jo men för att återgå då, jag var sjukt nervös hela dagen att kliniken skulle ringa, jag var så nervös att jag skaka. Och det släppte inte när vi kom dit heller var typ helt säker på att när vi anmälde oss att dom skulle säga att nej men har dom glömt att ringa dig? Men det gjorde dom inte så all min nervositet släppte helt när jag låg där i gyn stolen och dom berätta att det var ett topp embryo och att alla celler hade klarat sig.

Och nu är jag helt cool lugn igen. Och jävligt lycklig. TD har jag fått den 23/7-11.

Det här är jobbigt

2011-07-07 @ 10:28:07
Idag gäller det förhoppningsvis blir jag ruvare. Det här är verkligen det jobbigaste hag har varit med om. Jag är livrädd att dom ska ringa när som helst och säga att det inte klara upptiningen.
Så håll tummarna!

när ska man börja förstå

2011-07-04 @ 08:46:36
Måndag och ny vecka. Min hjärna har inte förstått att jag kanske ska bli ruvare på torsdag. Det känns verkligen inte så vilket jag tycker är konstigt för jag äter ju tabletter 3 gånger om dagen.

Idag ska jag ta min andra spruta av fästing vaccinet och nu har jag ju börjat fundera kommer det att påverka embryot på torsdag? Men jag har bestämmt mig för att det inte kommer göra det så nu är det så.

imorgon börjar jag med vagiatorerna också känns lite konstigt att ta dom när man inte fått tillbaka något embryo ännu.

Jaha ja har väl inte så mycket mer att uppdatera om.

tänkte bara....

2011-07-01 @ 10:14:13
Just det tänkte bara säga varmt välkommen till en ny läsare Sandra Vedlund. Hoppas du fortsätter att tycka mina inlägg är roliga :).

RSS 2.0