Magiska dagen

2011-05-31 @ 17:13:37
Jaha ja idag skulle jag ha fått omslag om det skulle ha blivit insättning på fredag. Men inget omslag inte, så nu hoppas vi att jag får omslag på lördag eller söndag för då blir insättning tisdag eller onsdag nästa vecka. Men ska jag vara helt ärlig så tror jag att jag kommer få omslag på torsdag senast.
Det ända som är bra om det inte blir denna månad så ska kliniken styra min ÄL nästa månad så att den inträffar på en vardag. Undra hur dom gör det?

Det blir tyvärr inga roliga inlägg i min blogg just nu men förhoppningsvis så vänder det snart och blir massa positiva.

Imorgon håller vi tummarna!

2011-05-30 @ 08:04:28
Jag har ÄL-testat nu sedan i torsdags, ute i väldigt god tid, men inget omslag ännu inte. Jag hoppas att jag får omslag imorgon för då blir det insättning denna månad. Men det ser ganska mörkt ut för jag ska inte få omslag förens på torsdag om man räknar att den kommer samma dag som förra månaden. Jävla KS i huddinge som har stängt på röda dagar och helger.
Men det ända som är positivt är att om det inte blir denna månad så blir det nästa :).

Men nu håller vi tummarna för omslag imorgon!

/S

gick sådär

2011-05-25 @ 07:17:17
Ja då har man sprungit vårruset. Det gick sådär sprang på 34 minuter inte jätte bra tid men helt okej ändå. Men det var fruktansvärt jobbigt för det var så sjukt mycket folk så man fick kryssa sig fram hela tiden.
Sen hamnade vi i fel hage för vi stod i hagen som heter jogga men när vi kommer längre fram så hade dom spärrat av där vi stod så vi var tvugna att gå runt allt igen för att få komma in för vi fick inte gå in under spärrbanden, det var total förbjudet, så det gjorde att vi hamna i den sista gruppen med alla barnvagnar och skit.

Hörs senare.

Vårruset

2011-05-24 @ 08:20:45
Ja jag är dålig på att uppdatera men jag har faktiskt inte så mycket att skriva just nu. Dagarna rullar på och jag är nästan säker på att det inte blir FET denna månad. Men känner ändå att det är helt ok. Blir faktiskt inte så ledsen.

Idag är det tisdag och jag och jobbet har anmält oss till vårruset. Jösses. Jag fick frågan i januari om jag ville vara med och springa, då tränade jag väldigt mycket och tänkte klart jag ska vara med, men idag har jag lite ångest för nu har jag inte tränat på ca tre månader och är helt ur form så det känns sådär. Men som jag säger till alla andra att för mig handlar det inte om att vinna utan att bara genomföra det. Så hoppas inte på någon super tid om jag nu berättar för er :).
Det är bara jag och en till som springer dom andra, tror det är 6st tjejer, ska gå. Så jag känner mig iaf lite duktig som ska försöka springa.

Jaha får väl jobba lite då.

det var en super fredag

2011-05-20 @ 09:50:56
Min dag började väldigt bra men man får aldrig vara lycklig. Vaknar till strålande sol och har fått min mens så jäkla glad blev jag men ringde kliniken och hon tog bort min lycka.
För om man tittar 2 veckor fram i kalendern så är det en massa röda dagar och jag borde få min ÄL runt dag 15 och det gör att det inte blir denna månad. Men BM var den där super gulliga tjejen som jag gillar hon sa att du lever väldigt farligt du men jag tycker verkligen att det är eran tur nu. Så jag lovar att jag ska hålla mina tummar för dig.

Så kan det gå men det är ju i alla fall soligt ute fortfarande.

Beslutångest

2011-05-18 @ 07:59:53
Okej jag behöver eran hjälp. Idag har vi taklagsfest här på bygget som jag ska gå på. Och det kommer att bjudas på mat och dryck. Är det okej att dricka eller inte? Som ni vet så väntar ju jag bara på min mens som troligen ska komma imorgon för att sedan vänta på ÄL omslag och få göra FET. Så egentligen får jag ju dricka för FET kommer jag ju inte göras förens om 2 veckor men har ändå lite ångest. Är det verkligen ok att dricka idag? Vad skulle ni ha gjort?
Det är inte så att jag komemr supa mig full men kanske 1-2 glas vin till maten. Blir väldigt glad om någon har lust att säga vad ni tycker för min sambo säger bara gör som du vill och jag har verkligen beslutsångest.

Glömde

2011-05-16 @ 07:12:29
Jag kom precis på att jag har glömt att berätta om hur boken var. Jag skrev för ett tag sedan att jag börjat på en bok som heter Gargoylen. Den är utläst för ett tag sedan och det här är verkligen en bok jag kan rekomendera! Pappa har börjat läsa den och till och med han tycker att den är super bra och vill inte slita sig. Så om ni gillar böcker så läs den. 

Nu är vi inne på den veckan när jag ska få min mens igen. känns super bra att den är på väg men den kommer nog inte förens på torsdag.  

känslig

2011-05-11 @ 07:40:12
Åh jag måste lätta mina tankar. Jag vet att jag är extremt känslig just nu men måste berätta ett samtal jag fick igår av en släkting. I vanligt fall så brukar jag kunna ta en sån här sak men inte igår, vet faktiskt inte vad det är med mig.

Ni ska först få veta att jag är en person som älskar att sola, verkligen gillar att bara ligga i solen. Och det värsta är att vi bor i en liten lägenhet dock med balkong fast bara med sol timmar på morgonen. Så det är tekniskt sett omöjligt för mig att gå ut och sola, och det är verkligen jobbigt tycker jag, enda gångerna jag får sola är när vi åker ut till pappa eller hem till Sebs mamma. Och den här personen som jag pratade med igår vet verkligen om att det är en sak jag tycker är jobbigt.
Ja iaf så ringde hon och pratade om att hon har legat i solen hela dagen med M. Okej tänker ni det var väl inte så farligt, men det stannade inte vid att hon bara sa att hon har legat hela dagen i solen utan hon pratade på i fem minuter om hur gött hon har haft det i solen och att man måste passa på för i slutet av veckan till helgen ska det bli dåligt väder. Och där satt jag med luren i handen och tänkte ja det är typiskt att det är fint väder när jag jobbar och till helgen när man skulle kunna sola så ska det vara dåligt väder. Jag fick verkligen känslan av att hon bara ringde för att skryta om hur skönt det var i solen. 

Men jag stängde av det örat lite och tänkte inte mer på det tills hon frågar nästa grej och det är det här som gör att jag nästan var förbanad hela kvällen igår. Jag grät till och med en skvätt i duschen igår, inte likt mig.
Det hon frågade var. Jaha har det hänt något annat kul då? (Med tonläget jag syftar på ivfen, är du gravid?). Jag svarade lite spydigt att nä här är allt som vanligt. jaha? Säger hon. Och jag svarade bara kort nej här är allt som vanligt.

Nästan direkt efter avslutade vi samtalet för vi hade inget mer att säga till varandra. Min tolkning av hela samtlaet är att hon först ringde för att skryta om solen och sedan att hon snokade om jag hade gjort något mer med ivfen, och om jag var gravid. 
 
I vanligt fall så hade jag inte brytt mig det minsta men igår var det här skit jobbigt. Vet faktiskt inte varför jag reagerar som jag gör. Förhoppningsvis så kanske jag kan släppa detta nu när jag skrivit av mig allt.

Förlåt för ett tråkigt inlägg.

Seb´s ögonsten

2011-05-09 @ 16:11:15
Här kommer bilderna som jag har försökt lägga upp förut.


sammanfattning

2011-05-09 @ 11:18:17
Jaha då var det måndag igen då ny vecka. Försökte göra ett inlägg igår men det gick inte det inte något error medelande som kom upp bara. Jag som skulle bjuda på lite bilder får se om det funkar när jag kommer hem sen.

Helgen då i fredags var vi hemma hos min barndoms kompis (bästa vän) som var barnvakt åt sin systers barn. Det var så mysigt! Hon bjöd på vin och vi tog igen allt som vi missat att prata om. 

Lördagen drog vi till Västerås. Seb har sin kusin där och Seb skulle jobba med sin ögonsten (det var den jag skulle lägga upp bilder på igår) alltså sin bil. Och vid sju tiden så var det cup på flygfältet med en massa bilar som tävlade. Riktigt roligt tycker vi. 

Söndagen var en sån där dag när man gör det som faller en in. Så det vart först att vi tvättade två av våra bilar och sedan åkte vi och handlade baugetter och en kykling röra och åkte och la oss i gräset i närheten av där vi bor och hade picknick. Sedan grillade vi på kvällen hemma på våran balkong. Skön dag måste jag säga.

Hörs snart igen

tom...

2011-05-05 @ 13:50:38
Ja tom är nog en ganska bra beskrivning av hur jag känner mig just nu. Eller som ett skal med inget innehåll. Jag som verkligen var laddad och trodde jag skulle få börja skriva lite positiva inlägg nu men det verkar inte så. Jag har inte så mycket att skriva om nu i fyra veckor framåt så det kommer säkert inte bli så många inlägg. Kommer väl lägga in lite vardags inlägg kanske.  

Tänkte bara säga tack till mina trogna läsare! Det betyder väldigt mycket för mig med era stöttningar.

Kram

ÄL-test dag 9(15)

2011-05-04 @ 08:02:46
Fan jäkla skit. Ursäkta språket men blir så jävla ledsen fick så klart en super duper glad gubbe imorse. Har nu precis pratat med kliniken och det blir inget denna månad. Fy fan säger jag bara. Ska ringa när jag får min mens nästa gång. Åh nu måste jag sluta skriva och föröska samla mig lite kan ju inte börja gråta här på jobbet.

Hörs senare

lite info

2011-05-03 @ 10:19:34
Tänkte på ni som undrar lite vad CF är för något så kan jag rekomendera denna länk

http://www.socialstyrelsen.se/ovanligadiagnoser/cystiskfibros

Jaha dag 14 sen mensen fortfarande ingen glad gubbe. Nu får jag knipa i 2 dagar för imorgon är det onsdag. Men det är verkligen typiskt mig om jag får en extra glad gubbe imorgon bara för att. Jag har en tendens att vara den där lilla procenten allt fel händer.

ja vi får väl se imorgon :)


vardag

2011-05-02 @ 17:53:52
Tänkte ni skulle få se hur våran vardag ser ut. Vi kom precis hem från Huddinge sjukhus Seb har startat en antibiotika kur. Han måste gå på antibiotika kurer när han blir sämre, det blir ungefär varannan månad.
Han får inte antibiotika som oss andra i tablett form utan han har en Port-a-cath eller port som vissa kallar det. På den sitter en slang med en nål in i porten. På den kopplar man sedan en Intermate bubbla, vi kallar det bara för bubblor, nu ska jag äntligen lära mig lägga in bilder. Antibiotikan tar han var åttonde timme, det blir mycket medecin som ska förvaras i kylskåp, kommer en bild på det med.

Så nu prövar vi med bilder om det inte går i inlägget så kommer det ett inlägg efter :)

Här ser ni bubblorna i kylskåpet

Kylskåpet. Här ser ni alla bubblor.

Porten

Så här ser en port ut med nål i.


äl-test dag 7 (dag 13)

2011-05-02 @ 08:31:07

Det här blir ett snabb inlägg har mycket på jobbet idag. Fortfarande ingen glad gubbe på ÄL testerna. Fan nu börjar onsdagen närma sig jag börjar få känslan att min glada gubbe kommer att komma antingen på onsdag eller torsdag, bara för det är dom ända dagarna den inte ska komma.

Idag kommer min kusin från Borås och ska bo hos oss tills på onsdag, hon ska gå en kurs i sthlm med jobbet, lite jobbigt att ha besök mitt i en vecka tycker jag men det ska ändå bli väldigt trevligt.


RSS 2.0