V27 (26+3) Sålt

2012-04-18 @ 10:40:46
Tiden går. Händer inte så mycket nu tyvärr men bra är väl det. Klagar inte. Om man ska gnälla lite så är det väl på mina sura uppstötningar jag har nästan varje dag mer eller mindre. Jag får äta Novalucol enligt BM men dum som jag är så försöker jag härda ut, jag gillar inte att pilla i mig massa saker nu när man är gravid, även om det är helt okej.

Men i vardagen då. Jo vi har sålt våran lägenhet igår, vi skrev iaf papprena så nu har hon några dagar på sig att betala in handpengarna. Nu känns det lite jobbigt så här i efterhand, våran fina lägenhet ska någon annan ta över fast det är klart att det är på tiden att vi går vidare.

Så nu är vi på jakt efter något nytt. Ja vi har inte skaffat något nytt ännu. Det är nog mycket det som skrämmer mig! Vart ska vi hamna? Vi vill helst köpa hus men det kommer typ inte ut några och dom som kommer ut är inget att ha. Och sätta oss i en större lägenhet känns inte rätt för oss heller då det bara blir ännu en transport sträcka till huset. Sen är det fruktansvärt dyrt i denna stad! Skulle helst vilja flytta till en helt annan stad men både jag och Seb har ju så bra jobb och det vill man ju inte ge upp. Så nu får vi se vart vi tar vägen. Vi ska vara ute den sista Juni från våran lägenhet. I värsta fall får vi flytta ut till min pappa, vilket visst är okej men man vill ju ha sitt eget också. Jaja det återstår att se.

V26 (25+6)

2012-04-14 @ 20:46:18
Har ju inte hunnit skriva om vad vi fick av bästaste A som handlade åt oss nere i Ullared. Så nu tänkte jag slänga in lite bilder. Trodde aldrig vi kunde få så mycket för endast ca 2 500kr.Ett täcke och kudde både till barnvagnen och spjäl sängen.Påslakan set både till barnvagn och spjälsäng. Även st drag på lakan till spjälsäng och 2st vanliga lakan till barnvagnen.Massor med kläder bodysar och byxor.En snuttes filt med kanin huvud, gosedjur att hänga i vagnen, Handuks set, överdrag till skötbädd, även en sköt bädd som jag glömde fota, varm filt och tunnare filt.Sockor, tvätt lappar, tossor, mössa, lite varmare sparkdräkt och ett gäng dreglisar.Ersättnings doserare, napp flaskor, napp hållare, manikyr set samt en flask borste.

Så mycket fina saker så måste skicka ett stort tack ännu en gång till A!!

Sen har jag även köpt en insats till vårat babyskydd. För Pyret och Snäckan som också säljer barnvagnen Tako rekomenderar att man köper denna insats för att babyskyddet är lite stort för nyfödda barn. Skickar med en länk för dom som vill se och läsa mer om detta.

http://pyretosnackan.se/barnvagnar/tillbehor/sunshine-kids-cuddle-soft/

Det var nog allt för mig just nu.

V26 (25+5) 100 dagar kvar till BF

2012-04-13 @ 07:36:54
Kom på att jag har glömt att upptadera om hur det gick hos BM, men med lite påminnelse så kommer det här, jo allt gick bra. Det var inte så mycket att säga direkt. Här kommer lite info om hur läget ser ut just nu:

Hjärljud: 132 slag/minut. Jämna och fina
SF mått: 22-23. Jag frågade vad som var normalt och då skratta hon och sa bara ja du. Jaha allt kanske är normalt sa jag och då sa hon ja gemför med dig själv hela tiden. Så hoppas att det är bra.
Järnvärde: 112. Så jag fick börja med järntabletter en gång om dagen nu.

Det var väl ungefär det som hände där.

Och en annan sak som gör mig glad är att Seb slapp att bli inlagd dom ringde samma dag som han skulle blir det och sa att dom nu inte ville att han skulle gå på en antibiotika kur så tätt inpå den förra.

Igår var vi även på en ammningskurs. Jag trodde inte att det var så svårt att amma, massa och tänka på och grejer. Men kursen var väldigt bra så alla som får frågan om ni vill gå på den så tycker jag verkligen det.

Idag firar vi att det är 100 dagar kvar till BF. Imorgon går vi in på två siffrigt. Känns fortfarande som att det är långt kvar men det tar på det :).

V26 (25+2) Känslor upp och ner

2012-04-10 @ 10:45:07
Hej och hå. Ny vecka som jag inte har uppdaterat ifrån. Jag blir så stolt när någon runt omkring frågar vilken vecka jag är i. Svarar och tänker för mig själv, tänk att vi kommit så här långt.

Annars så mår jag och den lille i magen bra. Det sparkas och har sig. Det sparkas inte så mycket men jag känner av den några gånger under dagen. Många säger ju att åh det sparkas hela tiden. Men så är inte våran utan det kommer några gånger bara precis som den vill säga glöm inte bort att jag är här. Jag har även märkt att om det sparkas i magen och Seb lägger handen eller pratar med magen på så brukar den lugna ner sig. Men inte om jag gör det.

En annan sak som tynger mig mycket är att Seb ska läggas in på sjukhuset imorgon och tio dagar framåt. Han avslutade en antibiotika kur förra tisdagen men 3 dagar innan så fick han feber. Vilket man inte brukar få så läkarna i torsdags vart oroliga och han fick göra en akut röntgen och det bestämmdes att han skulle fortsätta med en antibiotika i sin inhalator tills på onsdag då han läggs in för att få dropp intranevöst. Han brukar ju i vanligt fall ta det hemma i såkallade bubblor som jag berättat om tidigare. Men den här antibiotikan som heter Teonam (vet inte hur det stavas) får man inte ta hemma för hålbarheten är inte lika länge som vanliga antibiotiker och när man blandar dom så kan det komma in bakterier så han får inte blanda dom hemma heller. Men det finns en annan sak som oroar mig mer. Seb fick när han var liten en antibiotika som hete Meronam (även där kan jag ha stavat fel) och när han fick den så fick han biverkningar av den, inga små utan han blev helt okontaktbar och så. Och meronam och Teonam är släkt vilket betyder att han kanske kommer få samma biverkningar denna gång. Så han ska försöka få kontakt med KSS i Skövde i dag som han gick hos som barn och se om han verkligen får ta den antibiotikan nu. även om dom säger ja så kommer jag vara jätte orolig.
värst tycker jag är att han inte får sova hemma. Han ska få vissa permissioner och få komma hem på dagarna men det är ändå super jobbigt att veta att han ligger där hela dagarna i ett sterilt rum.

Nog om tråkigheter nu för ett tag. Idag ska jag till BM för kontroll. Åh då kommer vi säkert få höra hjärt ljuden. Längtar så men får stå ut tills klockan 15,00 när vi har tid.

Mag bild

2012-04-04 @ 19:55:42
Det efterfrågades om en mag bild. Och jag har funderat på det länge så här kommer en nästan rykande färsk. Togs i söndags.V25 (24+0)

V25 (24+3)

2012-04-04 @ 14:41:00
Tiden går framåt. Men sakta om man frågar mig. Jag är super glad att vara gravid men börjar faktiskt tycka att det börjar bli lite jobbigt. Man är ju gravid hur länge som helst, nio månader! Det är en lång tid tycker jag.
Mina ligamentsmärtor har inte försvunnit. Utan förra fredagen så hade jag fruktansvärt ont och framför allt på natten. Det har jag i och för sig varje natt men i fredags var det olidligt. Och i måndags hade jag sura uppstötningar hela dagen precis hela dagen. Det var inte heller så kul så tänkte jag skulle fråga BM nästa tsidag när jag ska dit om det finns något man kan göra om man får så där en hel dag. Annars så händer det inte så mycket. Men dagens fundering lyder, det här med sammandragningar som man kan ha. Jag har aldrig haft någon, inte vad jag vet iaf. Är det onormalt? När ska man bli orolig över att man inte har det?

Annars om vi inte hörs innan så Glad Påsk på er!

V25 (24+0) Mer snack om barnvagnen

2012-04-01 @ 17:42:13
Okej jag är värdelös på att uppdatera. Men iaf så kom barnvagnen i Tisdags så tänkte uppdatera med fler bilder. Och om någon har några frågor så ställ dom gärna för vet inte riktigt vad jag ska berätta om den. Men iaf så vart jag mest chokad när jag började packa upp den för det var så mycket saker. Och provkörde den här inomhus och den var så smidig att ta sig fram med. Kom in i alla små vrår i våran lägenhet som inte är så stor (54 kvm).SÅ det var några bilder. Bara så ni vet så kan man vända alla delar om man vill att barnet ska sitta mot en eller bort från en.

Här är föresten länken om någon vill beställa från den sidan jag beställde. Räkna med en leverans tid på ca 6 veckor för dom gör barnvagnen efter att du har beställt den.

www.krolestwodziecka.com

Vet inte om det syns på bilderna men däcken är stora både fram och bak. 12 tum bak och 10 tum fram. Ni som undrar vad som mer följde med barnvagnen så var det, regnskydd, myggnät till babyskyddet, skötväska att hänga på styret och i den låg den även en "madrass" för blöjbyten och överdrag till sitt delen (tror man använder den om det är kallt).

Som sagt om ni har frågor, fråga gärna!

RSS 2.0