CUB avklarad

2012-01-12 @ 15:39:40
Nu har vi precis vart och sett den lill*. Det är helt sjukt att man ser så bra på något som bara är 65mm. Men allt såg hur fint som helst ut. Vi fick den lägsta risken man kan få 1:20 000 men då ska man veta att datorn inte räknar högre. Så det känns så skönt! Så nu blir det till att berätta på jobbet, shit vad nervös jag är för det. Men dom kommer säkert bara bli glada men känns ändå lite jobbigt.

Kommentarer
Postat av: J

Skönt att det såg bra ut och att det är avklarat!! Jag vill också vara där du är nu, men det kommer :) ni är så värda den här graviditeten efter allt kämpande! Kan du inte berätta på jobbet när det kommer upp ett ämne där du liksom kan slänga under i samtalsämnet? Om det känns konstigt att bara säga det rakt av alltså? :) jag måste fråga bara, dricker du kaffe? För om du gör det, hur gjorde du under spruttiden och ruvningstiden? Barnmorskan sa att jag skulle leva som vanligt innan äggplock och sen som om jag var gravid. Kram

2012-01-14 @ 13:06:38     URL: http://minlillefamilj.blogg.se/
Postat av: Sebsus

J:

Jo jag har nog laddat upp nu för att säga det på jobbet :).

Jag dricker inte kaffe men jag drack väldigt mycket te och under spruttiden och ruvartiden så levde jag som vanligt men när jag plussade så sluta jag dricka te helt för att det ska tydligen som kaffe öka risken för missfall.

Kram

2012-01-15 @ 10:24:03     URL: http://sebsus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

        Kom ihåg mig?
RSS 2.0