V19(18+4)

2012-02-23 @ 08:22:39
Dagens fundering. Läser överallt att det inte är bra att sova på rygg för då kan bebisen klämma på någon stor ven som stoppar blodflödet till huvudet. Stort problem för mig för det är den ända sovställningen just nu som är skön. Undra hur farligt det är? Ska jag sova dåligt bara för att inte sova på rygg. Hm dilemma. Får fundera ett tag på det idag.

Kommentarer
Postat av: J

Det kommer gå galant, man vänjer sig som handen i handsken. Själv har jag väldigt mycket erfarenhet med syskon som har barn och så utbildar jag mig ju på universitetet inom barnomsorg, men sånt kommer självfallet!!



Jo, men du har faktiskt hjälpt mig, jag har ju ställt många frågor till dig och även om det inte alltid varit så att du själv vetat om hur allt går till så har det varit skönt att få lite feedback från någon som ligger före :)



Ja, google är också min vän, men han kan likväl vara en fiende ibland. Man hittar ju ALLT och mycket vill man INTE läsa om när man är så orolig!



Grattis till FLADDER förresten :) måste vara en häftig upplevelse och som sinnersaint sa så får du nog uppleva det flera gånger nu efter :) Du ska nog inte oroa dig över hur du sover, det är bättre att du sover än att du får sömnbrist.. men har du prövat att ligga på sidan med en kudde kanske som stöd eller nått? Jag gör nämligen det, alltid, oavsett, ligger jag på sidan med en kudde haha!!!



KRAM!

2012-02-23 @ 09:02:27     URL: http://minlillefamilj.blogg.se/
Postat av: sinnersaint

Du märker är du inte orkar ligga på rygg längre. Du kan bli yr i så om pulsådern kläms. Det är ingen fara annars.

Jag låg på sidan med en kudde högt upp mellan låren och sen inkilad under magen :-) Alla har vi våra sätt :-)

2012-02-23 @ 16:13:47
Postat av: Sebsus

Tack fina ni för era kommentarer!

Jo jag har nog också bestämmt mig för att fortsätta sova på rygg tills jag börjar må dåligt över det :).

Kram.

2012-02-24 @ 10:31:56     URL: http://sebsus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

        Kom ihåg mig?
RSS 2.0