Phuu

2012-02-07 @ 16:39:07
Nu kan man andas ut igen. Fick höra hjärtljuden, 148 slag i minuten, så nu kan man leva på det i någon vecka :).
Nu är det nedräkning till RULet som är den 28 februari.
Sakta men säkert går det framåt :)

Kommentarer
Postat av: sinnersaint

precis samma hjärtslag som vår kille hade dem första gångerna. så kanske är det en kille :-)

2012-02-07 @ 20:25:05
Postat av: J

Va häftigt!! När kan ni få reda på kön eller tänker ni inte titta på det? Måste kännas mycket skönt nu när du kommit en bra bit in i graviditeten eller är du fortfarande orolig?Jag trodde inte att jag skulle känna sån oro som jag gör just nu, men jag är jätte orolig att jag ska få min mens på fredag. På söndag (12/2) är mitt TD och då får vi se.KRAM!!!

2012-02-08 @ 08:03:53     URL: http://minlillefamilj.blogg.se/
Postat av: Sebsus

Sinnersaint:

Roligt att din lille son hade samma, jag fortsätter i dina fotspår. Jag tror själv att det är en kille men min sambo tror det är en tjej.J:

Vi kan få reda på könet den 28e februari när vi gör ultraljud (jag kommer då ha gått 20 fulla veckor). Men vi har nog bestämmt oss för att inte ta reda på könet.

Visst är det skönt att ha kommit en bit in i graviditeten men jag är fortfarande orolig hela tiden, tror inte det kommer att släppa alls.

Jag håller fortfarande tummarna för att ditt plus ska hålla i sig ända tills TD och hela vägen fram! Jag förstår om du är orolig för jag var precis lika orolig jag och är det fortfarande.Kram

2012-02-08 @ 19:00:42     URL: http://sebsus.blogg.se/
Postat av: J

Dina ord gör mig lugn faktiskt. Va starkt av er att inte ta reda på vilket kön det blir! Jag skulle nog inte klara av det.. är så nyfiken av mig!! Tack för att du håller tummarna och ditt stöd! Jag har faktiskt gått tillbaka lite då och då i din blogg för att se hur du kände när du ruvade. Det har varit skönt på nått sätt att "jämföra" för ibland har man haft frågor där man tänkt "är det bara jag som tänker eller känner så", men så har jag upptäckt att du tänkt eller känt samma sak och då blir man inte så ensam längre :)KRAM!!

2012-02-09 @ 15:04:47     URL: http://minlillefamilj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

        Kom ihåg mig?
RSS 2.0