V19 (18+0)

2012-02-19 @ 19:01:22
Här kommer dagens bilder. På den framifrån så ser ni att jag börjat få en mörk rand under naveln.







Kommentarer
Postat av: Marielle

Hej! :)

Åh, tack så mycket, kul att du lämnade en kommentar så jag får chansen att följa dig. :) Dom tackar så mycket. :)

Sen måste jag börja med att säga grattis!! Vad underbart! :) Kul att vi är så pass nära varandra också. :)



Nu ska vi se här.. Jag själv tycker inte om att hon flyttade fram mig 5 dagar eftersom vi vet exakta datum för ÄP, och nu när jag blev framflyttad så har jag egentligen inte ens haft ägglossning utan gick fortfarande på hormoner vid den tiden om man ska räkna bakåt. Så jag har faktiskt ingen som helst aning utan hänger väl mest bara med i svängarna.. Tråkigt bara om nåt skulle vara fel! Då vet jag inte vad jag skulle ta mig till. Har också hört att man inte ska flytta på dom som gjort IVF, men det var inget som hon påpekade och hon visste mer än väl att vi gjort IVF. Så ska jag bara ärlig så har jag ingen som helst aning? Första tanken jag fick upp var att Liten kanske är för stor, men inget som jag fick bekräftat, så jag följer helt enkelt detta tills något annat sägs.. Men tack så jätte mycket för dina synpunkter! Kommer absolut att ta upp det med min BM när vi ska dit nästa gång, så får vi se vad hon säger om det hela.

Så tack igen, jätte snällt av dig att du berättade det! :) Självklart så är du inte negativ, bara väldigt snäll och omtänksam!



Kramar!

2012-02-20 @ 13:15:31     URL: http://mariellear.blogg.se/
Postat av: Sebsus

Ja visst är det roligt att vi ligger så nära varandra, fast vi låg ju närmre innan du vart framflyttad :). Bra att du frågar din BM också, hon kanske säger något annat. När jag gjorde mitt KUB så frågade hon som skulle göra undersökningen när hade du ÄP och sen frågade hon om jag fick tillbaka embryot på dag 2. Och när jag hade sagt det så sa hon jag måste veta det för att vi inte ska flytta ditt BF. Så hon skulle låsa datorn så att den inte gjorde det.



Tur att du inte tar det negativt för jag tänkte att du kanske skulle ta det negativt att jag kommer här och säger att du inte får flyttas fram.



Kram

2012-02-20 @ 14:32:41     URL: http://sebsus.blogg.se/
Postat av: Marielle

Ja, det är verkligen jätte roligt, :) Vem vet kanske blir tillbaka flyttat dom dagarna när jag har varit hos BM, då skulle vi varit helt plötsligt ännu närmare varandra. :)

Hmm, skumt att det inte blev så för mig. Hon yttrade sig inte ens om det.. Men,men.. Får helt enkelt se vart det hela slutar. :)



Självklart tar jag det inte negativt. Bara kul att nån är mer uppmärksam än mig i vissa tillfällen. :)



Kramar!

2012-02-23 @ 16:37:29     URL: http://mariellear.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

        Kom ihåg mig?
RSS 2.0